Руснаците са далеч от превземането на град Бахмут в Донецка

...
Руснаците са далеч от превземането на град Бахмут в Донецка
Коментари Харесай

ВСУ: Окупаторите са далече от превземането на Бахмут

Руснаците са надалеч от завладяването на град Бахмут в Донецка област, а към административната постройка на Общинския съвет се водят боеве. Това съобщи представителят на група войски " Юг “ на въоръжените сили на Украйна Сергей Череватий в коментар заReuters.

" Бахмут е украински, а те (руснаците) нищо не са завладели и, меко казано, са доста надалеч от това да го създадат “, съобщи Череватий.

По-рано създателят на ЧВК " Вагнер " разгласява видео, в което споделя, че съветският байрак е повдигнат над административната постройка в памет на военния сътрудник Владлен Татарски. Пригожин счита, че " юридически " градът е високомерен от руснаците.

Андрей Йермак, началник на Офиса на президента на Украйна, също съобщи, че оповестеното от Пригожин видео е подправено. " Бахмут е Украйна. Реагирайте умерено на фалшификатите на тези, които измислят " победа ", която не съществува в реалност ", акцентира той.

" Вдигнаха знаме над някаква тоалетна. Закачиха го в профил на кой знае какво, закачиха си парцала и споделиха, че са завладяли града. Добре, добре, дано си мислят, че са го взели “, разяснява Череватий на видеото.

" Битките се водят към постройката на градския съвет (Бахмут), те не са завзели нищо в юридически смисъл “, посочи представителят на Източната група на въоръжените сили на Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР