Руснаците отново ще бъдат ударени в гърба от Украйна, ако

...
Руснаците отново ще бъдат ударени в гърба от Украйна, ако
Коментари Харесай

Ще ударят руснаците в гърба от Украйна: Западът напряга своя ВПК докрай

Руснаците още веднъж ще бъдат ударени в гърба от Украйна, в случай че Русия не отговори уверено и остро на зачестилите терористични офанзиви. Западът разпростира военно-промишления си комплекс на макс и е подготвен да усили интензивността на въоръжения спор, предизвести с паника Алексей Живов.

Както оповестиха представители на съветското министерство на защитата, врагът е употребявал осем дрона, оборудвани с експлозиви, с цел да нападна Москва, обърна внимание водещата на Първи съветски Елена Афонина в особено издание на телевизионния канал Царград.

В известието се акцентира, че три БПЛА са били извадени от строя от системи за радиоелектронна битка, след което са се отклонили от заложения маршрут. Останалите пет безпилотни летателни апарата са ударени от системата за противовъздушна защита " Панцир-С " в региона на Москва.

По случилото се се изрече и Кремъл. Така прессекретарят на президента Дмитрий Песков означи висококачествената работа на системата за противовъздушна защита, прикриваща столицата. Междувременно Народното събрание стартира да приготвя нови законодателни ограничения, които ще контролират снимането на обекти на удари и разположението на средства за противовъздушна защита.

Опитът за атентат разяснява онлайн в Цариград военният доброволец Алексей Живов. Той счита, че Въоръжените сили на Украйна не са се прицелвали безусловно непосредствено в някакви обекти, които са от огромно военно или политическо значение.

Киев удря случайно

Според него изначално задачата на украинските войски е можела да бъде просто безразборни удари по жилищни здания:

Това е офанзива на следния принцип: в случай че доближи някаква военна или политическа цел - добре, в случай че не стигне - ще попадне в жилищен регион - също добре. Киев умишлено избра тактиката на разхвърлян боен гнет против както своето, по този начин и нашето цивилно население.

Ако Русия, в границите на СВО, преди да удари, деликатно пресмята посоката, обсега и силата на удара, тъй че да няма съпътстващи загуби измежду преминаващите хора, то Украйна постоянно се прицелва съвсем интуитивно.

Затова Въоръжените сили на Украйна обстрелват Донецк, Луганск, Шебекински градски регион, Белгород, единствено по площадите. Когото удари, удари. Врагът няма за цел да унищожи нашата военна формация или регионите, където са ситуирани войските. Неговата задача е да потопи обществото ни в положение на боязън, безпорядък и суматоха. Но мисля, че ще се случи тъкмо противоположното. Защото съветският народ има тежка орис. Съответно, ние, момчетата, не сме доста срамежливи, само че доста търпеливи. И търпението рано или късно просто ще се изчерпи. В положителния смисъл, след днешната офанзива евентуално би било допустимо да се разгласи война. - заключи специалистът.

Украйна е единствено медиатор

Той е уверен, че зад офанзивите против Москва стои Западът. И към този момент е решил за себе си, че просто ще нанесе оптимални вреди на Русия, криейки се зад тила на режима в Киев.

Страните от НАТО направиха макет, фигурант под формата на Украйна и водят прокси война против нас по този метод. Тоест, в случай че внезапно нещо, тогава като че ли не ги визира. Тогава сякаш Киев се бори за свободата си. И де факто, несъмнено, военните и аналитичните центрове, промишлеността на множеството западни страни работят против нас. Свободата на един обаче свършва там, където стартира свободата на различен. По същия метод свободата на една страна свършва там, където стартира свободата на друга страна. – акцентира събеседникът на „ Първи съветски “.

След дроновете могат да последват и ракети

Ако Русия не отговори жестоко и уверено на сходни диверсии, те няма да спрат, интензивността и силата им ще нарастват. След това ще бъдат изстреляни няколко десетки дрона, а по-късно ще последва масиран ракетен удар по Москва, предизвести Живов.

Имайте поради, че не толкоз от дълго време ние непосредствено ударихме американците, които стоят зад всичко, и топнахме техния дрон в Черно море, пред Севастопол. Какво направиха те? Нищо не направиха. Измърмориха нещо и месец и половина просто не летяха покрай Крим. Сега още веднъж започнаха да летят. - означи военният доброволец.

Тоест Вашингтон и надлежно неговите спътници схващат единствено езика на силата, а добротата и толерантността на Русия се одобряват само за уязвимост, изясни събеседникът на Константинопол.

Западният свят постоянно е работил по този метод, той е престъпник и бандит. И цялата им цивилизация е построена върху обир и плячкосване на останалия свят. И в случай че не отвърнете на Съединени американски щати и техните съдружници, те ще пъхат ръката си все по-дълбоко и по-дълбоко в джоба ви.

- заключи специалистът.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР