Руснаците не само унищожават инфраструктурата в Украйна, нанасят въздушни удари

...
Руснаците не само унищожават инфраструктурата в Украйна, нанасят въздушни удари
Коментари Харесай

Защо украинците надписват с химикал децата си? 3-годишната Вера, която разтърси света

Руснаците освен унищожават инфраструктурата в Украйна, нанасят въздушни удари по учебни заведения, детски градини, лечебни заведения, родилни домове и жилищни комплекси, само че и грубо убиват и изнасилват цивилни. А най-тъжното е, че измежду потърпевшите има и деца.

Спомняте ли си историята за момчето, което единствено мина границата и не съумя да сдържи сълзите си от страха и болката от раздялата с родителите си? Спомняте ли си 10-годишните момиченца от Буча, които бяха открити със сълзи след обезчестяване от руснаците? Помните ли по какъв начин тези „ освободители “ убиха мъж пред очите на жена му и детето му, а по-късно изнасилиха дамата? Тази война не щади никого.

Още повече боли, когато става дума за деца... почтени. Родителите, с цел да защитят по някакъв метод децата си, към този момент са стигнали до такава степен, че оставят на гърба си надписи с името, семейството, датата на раждане и телефонните си номера. Никога не знаеш какво може да се случи на следващия ден.

Тази трогателна фотография показа украинската журналистка Алеся Бацман.

„ Разбирате ли за какво има надписи с химикал на дребния гол тил на това момиченце? Защото е 21-ви век. Защото Русия атакува Украйна. Защото съветските фашисти убиват, изнасилват и изтезават украински дами, деца и старци пред очите на целия свят. Ето за какво украинската майка написа името и телефонните си номера на гърба на бебето си. Тази майка може да бъде убита всеки миг “, подписа фотографията Батсман.

Не по-малко прочувствено на фотографията на момичето реагира и водещата на Social Life Катя Осадчая.

„ Ужасите на войната... Ние съвсем не плачем, нямаме право да демонстрираме на децата, че нещо не е наред, само че те схващат всичко по собствен метод, само че схващат... Чета детски приказки за войната и рева скрито, с цел да не видят синовете ми. На фотографията се вижда по какъв начин майката на Вера е написала контакти и име на гърба й, ако не оцелее. Господи, по какъв начин да преживеем всичко това “, пита Осадчая.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР