Руснаците не разбират, че войната по принцип е загубена и

...
Руснаците не разбират, че войната по принцип е загубена и
Коментари Харесай

Русия губи войната срещу Украйна, преминава към фаза на терор

Руснаците не схващат, че войната по принцип е изгубена и те няма да могат да победят Украйна. И управлението на Руската федерация, което не е в положение да направи нищо, мина към етапа на терора.

Това мнение изрази капитанът първи сан на Военноморски сили на Съединени американски щати Хари Табах в ефира на телевизионния канал " Новый мир ", съобщи организация УНИАН. Русия ежедневно продължава да нападна съзнателно цивилни жители и жилищни здания в Украйна.

Табах означи, че руснаците " занапред стартират да хвърлят ракети, да взривяват, да правят бойкот, дезинформация, и да тероризират популацията ".

Военният напомни, че войната в Украйна е почнала по една причина, само че през днешния ден Кремъл посочва напълно други цели. „ Русия ще разбере, че не може да завладее Украйна, не може да я окупира, не може да я унищожи “, уточни американският боен специалист.

" Те просто желаят безпорядък тук, хората да са недоволни, да има бежанци, хората да се карат между тях, да упрекват властта, че не може да ги отбрани. А ракетите падат, умират деца ", сподели Табах. Според него руснаците не схващат, че това единствено сплотява украинците и ги озлобява още повече против съветския деспот Владимир Путин. Той упрекна западните страни, че са доста мудни в даването на оръжията, от които Украйна се нуждае в този миг. На 24 февруари съветската войска стартира пълномащабна война против Украйна, която продължава и до през днешния ден.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР