Руснаците, които се кичат със своето православие, в действителност са

...
Руснаците, които се кичат със своето православие, в действителност са
Коментари Харесай

Зеленски: Руснаците, които се кичат с православието си, всъщност са с дявола

Руснаците, които се кичат със своето православие, в реалност са с дявола, който се крие зад военните и ракетите им, съобщи президентът на Украйна Володомир Зеленски в свое видеообръщение, представено от Униан.

По думите му, днешната съветска ракетна офанзива против Украйна не чертае равносметка на годината, „ колкото и да им се желае на терористите “ – това е равносметка за ориста на самата Русия.    

" Държавата-терорист няма за получи помилван. А тези, които издават заповеди за такива удари, и тези, които ги правят,  няма да получат опрощение. Меко казано. " – акцентира президентът на Украйна.

Той уточни, че през днешния ден имаше няколко талази на ракетни удари, като добави, че всичко това е направено от изверги, които губят борбата.

" На Възкресение Христово те започнаха такива удари, на Рождество, на Нова година... Те назовават себе си християни, доста се кичат със своето православие. Но те са с дявола. Те са зад него и с него. “ – установи Зеленски.

Той се обърна към руснаците на съветски език, като означи, че войната с Украйна не е война с НАТО, както лъжат съветските пропагандисти – тази война не е за нещо историческо, а за това " един човек (Владимир Путин – б. р.) да остане на власт до края на живота си, а какво ще стане с жителите на Русия не го вълнува “.

" Вашият водач желае да покаже, че има зад тила си военни, че ги води. Но той се крие. Крие се зад военните, зад ракетите, зад стените на своите резиденции и крепости. " – продължи украинският президент.

Той добави, че Путин се крие зад гърбовете на своите жители и " изпепелява страната си " и бъдещето на руснаците.

" Никой няма да ви елементарни терора. Никой в света няма да ви елементарни това. Украйна няма да елементарни. " – сподели още Володимир Зеленски в обръщението си към съветските жители.

Превод Faktor.bg

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР