Руснаците които напускат страната, защото не искат да воюват, са

...
Руснаците които напускат страната, защото не искат да воюват, са
Коментари Харесай

Албания ще приема руснаците, които бягат от мобилизация

Руснаците които напущат страната, тъй като не желаят да водят война, са добре пристигнали в нашата страна. Това заяви албанският министър председател Еди Рама, оповестява МИА, представена от Българска телеграфна агенция.

Рама повтори мнението на Албания, че стои на страната на Украйна и не признава референдумите, проведени от Русия в някои нейни области. И в обръщението си пред Общото заседание на Организация на обединените нации Рама сподели, че в някои елементи на окупираната територия на Украйна под опасност с оръжие се организира " референдум фарс ". 

" Трудно е да се намерения, че някой тук може безшумно да одобри това срамно неуважение на законите, разпоредбите, нормите, практиките, които контролират  отношенията сред страните в 21 век. Тези дейности са срещу интернационалното право и доста повече. Те освен не отразяват свободната воля на народа на Украйна, само че и оферират беден театър на изключване на всичко това, което ни сближава под покрива на Обединените народи ", добави Еди Рама.

Албанският министър председател уточни, че неговата страна осъжда всички тези " измислени дейности " на Москва и неговата страна не признава тези противозаконни дейности. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР