Руснаци едва не се сбиха навръх 3-ти март по време

...
Руснаци едва не се сбиха навръх 3-ти март по време
Коментари Харесай

Екшън на празника в Бургас! Руснаци едва не се сбиха заради флага на ЕС

Руснаци едвам не се сбиха точно на 3-ти март по време на формалното честване на 140-ата годишнина от Освобождението на България. Борис Иванов, съветски жител, живеещ от 4 години в България, пожела да показа своите усещане за тържеството, оповестява " Флагман ".

„ Защо там е знамето на Европейския съюз! Трябва да е на Русия. Вие сте освободени от Русия и съветската войска, а не от Европейския съюз “, сподели Борис Иванов, само че негови сънародници незабавно го скастриха. „ Не разваляй празника “, приканиха те.

Борис Иванов държеше да развие възгледите си: „ Не сте ли склонен?! “, попита той наш кореспондент, очевидно очакваш одобрителен отговор. „ На други събитие сложете знамето на Европейски Съюз, само че през днешния ден там би трябвало да е съветският байрак “, уверен бе Борис, само че тезата му вся разкол измежду съветската група.

Искрите прехвърчаха незабавно, жена от съветския клуб непосредствено го упрекна за шарлатанин и разгласи, че този човек не приказва от тяхно име. Напрежението ескалира минути и руснаците се изнесоха и скупчиха пред паметника, секунди преди да стартира тържествения обред.

Накрая руснаците наподобява се стреснаха и парираха небрежно пристрастеностите, изгонвайки инакомислещия Борис от тяхната група. " Добре им го сподели ", приветства го на съветски бургазлия, който предложения Борис до себе си.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР