Руснакът каза пред колегите си на пресконференция в Киев, че

...
Руснакът каза пред колегите си на пресконференция в Киев, че
Коментари Харесай

Свинщина! Ето Как Инсценираха Убийството На Бабиченко! Първо Видео!

Руснакът сподели пред сътрудниците си на конференция в Киев, че той е можел да откаже, когато украинските управляващи му предложили концепцията преди към месец. Бабченко добави, че е приел по свое предпочитание.

Във вторник киевската полиция заяви, че 41-годишният Бабченко е убит в жилището му, само че на идващия ден шокира, че той е жив и че са задържали обвинен. Властите разгласиха фотоси с " убития " Бабченко в локва кръв.

Журналистът означи още на конференцията, че го е направил, защото се е страхувал за живота си.

" Всеки, който споделя, че това подкопава доверието към публицистите: Какво бихте създали на мое място, в случай че дойдат за вас и ви кажат, че възнамеряват да ви убият ", попита той.

Първата ми реакция беше: Искам да си взема багажа и да изчезна на Северния полюс. Но по-късно осъзнах, къде ще се скрия. Скрипал също се опита да се скрие, добави 41-годишният публицист.

Той описа, че в нощта на " убийството " гримьор е дошъл в жилището му, с цел да го настройки като ликвидиране, получил е тениска с дупки от патрони и е бил залят с кръв от прасе. Бабченко се преструвал на погубен, до момента в който медицински екип, който също взел участие в инсценировката, го транспортирал в болница,където му извадили смъртен акт и го вкарали в моргата.

След затварянето на вратите на моргата аз бях " възкресен ", сподели той и добави, че по-късно се измил и се преоблякъл.

" След това гледах новините и видях какъв брой огромен човек съм бил ", продължи той, имайки поради отношението на медиите към него.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР