Руснакът Аслан Карацев се превърна в едва втория квалификант в

...
Руснакът Аслан Карацев се превърна в едва втория квалификант в
Коментари Харесай

Карацев надви Джан за полуфинал в Мадрид

Руснакът Аслан Карацев се трансформира в едвам втория квалификант в историята, достигнал полуфиналите в шампионата от сериите Мастърс в Мадрид, откакто победи Джъджън Джан от Китай със 7-6(3), 6-4 в четвъртфинален дуел от конкуренцията.


9-ят в света Джан се трансформира в първия китаец, класирал се за четвъртфинал на равнище Мастърс 1000, само че бе спрян от намиращия се на 121-во място в ранглистата Карацев. В първия сет Карацев отрази трите благоприятни условия за пробив, разкрили се пред противника му, преди да се наложи в тайбрека със 7-3. След това руснакът пробив на старта на втората част, след което затвори мача след час и 41 минути игра.

" Доволен съм от равнището ми на игра. Отново съм в топ форма ", показа след триумфа щастливият Карацев, който стартира от квалификациите, а в главната скица победи Ботик ван де Зандсхулп, Алекс де Минор и Даниил Медведев. За място на финала Карацев ще спори с германеца Ян-Ленард Щруф или Стефанос Циципас от Гърция.

В другия полуфинал един против различен ще се изправят международният номер 2 Карлос Алкарас и хърватинът Борна Чорич. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР