Руслан Мъйнов най-накрая се е решил да мине под венчило.

...
Руслан Мъйнов най-накрая се е решил да мине под венчило.
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов е готов с къщата и жената, мечтае за бебе

 Руслан Мъйнов най-сетне се е решил да мине под венчило. След няколко любовни разочарования, бесарабският българин има сериозна връзка, която крие от светлините на прожекторите. Чаровният актьор обаче пази в загадка персоналния си живот и най-много любовните си трепети.

44-годишният артист и артист крие дамата на сърцето си, само че преди време показа за нея, че е доста амбициозна жена и огромна умница. Мъйнов има горчивия опит от предходни свои връзки, които ставаха обществено притежание – с колежките му Алекс Сърчаджиева, а по-късно и с Анелия Луцинова. От обич към последната си обич едричкият Руслан се втали с 20 кг. и съумя да се задържи във форма.

Рапърът 100 Кила и Руслан се засякоха в новогодишната стратегия на БНТ1, където комикът бе водещ дружно с някогашната си възлюбена Алекс Сърчаджиева. Явор Янакиев, както е същинското име на музиканта, бе донесъл в студиото баница с шансове, с цел да е в звук с настоящия си шлагер с Иво Димчев " Баница “. " Надявам се през тази година да се оженя “, съобщи Килата, който от няколко години е щастливо привързан. Късметът, който изтегли Мъйнов бе " Да ти пее на уше Васил Найденов “. Комикът предостатъчно се ухили до уши и съобщи, че това ще е на сватбата му. Руслан към този момент мечтаел за деца и се надявал скоро да му се случи, въпреки че осъзнавал какъв брой виновна задача е това.

" Това с децата е Божа работа. Децата по-скоро би трябвало да ги чакаме, не да ги планираме и това вършим. Убеден съм, че това е нещо, които няма да ме подмине за благополучие ", философства звездата на " Столичани допълнително ". Още преди няколко години артистът купи много преференциално остаряла къща в покрайнините на София и й направи главен ремонт. В нея Руслан възнамерявал да свие фамилно гнездо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР