Руслан Мъйнов най-накрая намери жената на живота си, видя HotArena.Той

...
Руслан Мъйнов най-накрая намери жената на живота си, видя HotArena.Той
Коментари Харесай

Ексклузивно! Ето я тайнствената годеница на Руслан Мънов

Руслан Мъйнов най-сетне откри дамата на живота си, видя HotArena .

Той се появи с нея на светско събитие и даже я срещна с колежката си Силвия Лулчева. Навършилият 43 години артист избира да крие дамата на сърцето си, най-много от поверие. " Тя е амбициозна и интелигентна. Но към този момент не желая да се демонстрира в общественото пространство ", показа преди време Мъйнов. 

Талантливият артист счита, че за него е по-добре обичаната му да е тайно, поради всичко, случило се в персоналния му живот. " Не желая да стане като връзката ми с Алекс Сърчаджиева. Навсякъде тръбяха за нас, че живеем дружно и в един миг нещата се разсъхнаха. ", показа с горест Руслан. 

Сладурът, който поради новата си обич смъкна 15 кг, изясни, че към този момент е подготвен и за предизвикването да стане татко. " Обичам децата! Станах кръстник на три хлапета на мои съученици. Родителството е виновна работа, само че съм подготвен и това да се случи в живота ми. Като виждам Любо Нейков какъв брой е благополучен, считам, че и с мен ще е по този начин ", изясни комикът. 

Колкото до това дали ще има скоро женитба, Мъйнов е безапелационен: " До края на годината не замислям брак! Ама то знае ли човек ". Според околните му колежката му Анелия Луционова е превзела сърцето му, само че дали тя е тайнственото му гадже, следва да разберем. Не без страдание Руслан изясни, че и тази година няма да успее да отскочи до родния си град Измаил за Коледа. 

" Все отново сестра ми пристигна за рождения ми ден при мен и това най-вече ме зарадва. Засега след околните и специалността, най-ценни са ми приятелите. За по-нататък целите ми сигурно ще се трансформират ", сподели звездата от Комиците, написа България през днешния ден
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР