Руското външно министерство съобщи, че 287 членове на Камарата на

...
Руското външно министерство съобщи, че 287 членове на Камарата на
Коментари Харесай

САНКЦИИ: Русия забрани на 287 британски депутати да влизат в страната

Руското външно министерство заяви, че 287 членове на Камарата на общините на английския парламент са включени в листата със наказания на Руската федерация.

„ В отговор на решението, взето на 11 март т.г., на английското държавно управление за включване на 386 депутати от Държавната дума на Федералното заседание на Руската федерация в листата със наказания, се вкарват персонални ограничавания против 287 членове на Камарата на общините на английския парламент “, обявиха от външното министерство на Русия.

Списъкът на депутатите, попаднали под глобите, е оповестен на уеб страницата на министерството и всички лица, посочени в него, нямат право да влизат на територията на Руската федерация “, излиза наяве от изказването.

На 11 март английските управляващи постановиха наказания на 386 депутати от Държавната дума по отношение на признаването на независимостта на ДНР и ЛНР от долната камара на Народното събрание. Санкциите включват възбрана на тези хора да влизат в Обединеното кралство, както и възбрана за достъп до активи в Обединеното кралство и правене на бизнес в страната.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР