Руското правителство и Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Руското правителство и Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

ЕП: Путин трябва да бъде подведен под отговорност за убийството на Навални

Руското държавно управление и Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През персонално носят наказателна и политическа отговорност за убийството на своя най-виден конкурент, настояват евродепутатите.
Всичко по тематиката: Смъртта на Алексей Навални 149
Европейският парламент уверено осъжда убийството на и показва цялостната си поддръжка на Юлия Навалная в решимостта й да продължи делото, стартирано от него. В резолюция, призната в четвъртък, те акцентират, че цялостната наказателна и политическа отговорност за гибелта му се носи от съветската страна, и в частност от нейния президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, който следва да бъде измамен под отговорност.

Евродепутатите предизвестяват, че убийството на е още една демонстрация на възходящите и систематични репресии в Русия и изискват без значение и транспарантно интернационално следствие на гибелта му, с цел да се разкрие истината, да се подсигурява отчетност и да се обезпечи правораздаване.

Политическата система на Русия се управлява, се споделя в резолюцията, от консолидиран властнически режим, който взе участие в ширеща се корупция, който употребява манипулирани избори, за сътвори видимо усещане за народна власт и да концентрира цялата власт в ръцете на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. 

Подчертавайки, че е неправилно да се смята, че съветският народ е равнозначен с „ войнствения, властнически и клептократичен режим на Кремъл “, евродепутатите показват своята взаимност с всички тези в Русия и отвън нея, които макар съзнателно бруталните репресии и тежките персонални последствия не престават да намират смелостта да споделят истината.

въплъщаваше битката за независимост и народна власт в Русия с фантазията си за „ бъдещата красива Русия “, споделят евродепутатите, призовавайки Европейски Съюз и неговите страни членки да продължат да демонстрират своята неизменима взаимност и интензивно да поддържат самостоятелното съветско гражданско общество и демократичната съпротива.

Те също по този начин настоятелно приканват страните членки да усилят напъните си за намиране на осъществими способи за освобождение на най-силно засегнатите пандизчии, изключително политическите пандизчии или тези подложени на изтезания, в това число опцията за възможен продан на пандизчии.

От началото на пълномащабното настъпление на Русия в Украйна през 2022 година съветските органи ускориха репресиите си против опозиционните гласове в страната, предизвестяват евродепутатите, които желаят Европейски Съюз, неговите страни членки и сътрудници със сходни възгледи по света да продължат своята политическа, икономическа, финансова и военната поддръжка за Украйна като най-хубавият отговор на потисническите и нападателни практики от страна на режима в Кремъл. Решителната победа на Украйна може да докара до същински промени в Руската федерация, по-специално деимпериализация, деколонизация и рефедерализация, като всички те са нужни условия за определяне на народна власт в Русия.

Парламентът приканва Комисията, и по-специално Европейската работа за външна активност, да създаде дейна, дълготрайна стратегическа политика по отношение на Русия, която дейно да дава отговор на актуалното действително положение на връзките сред Европейски Съюз и Русия, на ситуацията с правата на индивида в Русия и на нуждата от поддръжка на съветското гражданско общество и представители на опозицията в заточение.

Резолюцията беше призната с 506 гласа „ за “, 9 „ срещу “ и 32 „ въздържал се “.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР