Руското посолство в София продължава мръсната подривна пропаганда срещу Украйна

...
Руското посолство в София продължава мръсната подривна пропаганда срещу Украйна
Коментари Харесай

Митрофанова кани Кирил Петков да посети Донецк и Логанск, плаши с негативни последици, ако дадем оръжие на Киев

Руското посолство в София продължава мръсната подривна агитация против Украйна и свободния свят, включително и България. Днес на страницата на дипломатическата задача бяха оповестени позиции по значимите тематики – доставка на газ, за обстановката в Украйна и снабдяването и с оръжие.

Спряното подаване на газ за България Елеонора Митрофанова изяснява по следния метод: „ … България се причисли към страните, които са решили да приложат по отношение на Русия способи на прям шантаж и рекет – съветските валутни активи бяха нелегално блокирани, което ни лиши от достъпа до получаваните за газ средства. “ Руската страна и дума не обелва, за какво изборно кранчето е врътнато на Полша и България единствено и то преди страната ни да разгласи публично, че ще даде оръжие на Украйна. Митрофанова мълчи подло и за изказванията си през последните два месеца, че България няма да има проблеми с газа, Русия е благонадежден снабдител, а врагове на другарството ни внушавали страхове.

Митрофанова продължава и със заканите към България, след решението да предоставим оръжие на Киев и приканва делегацията, водена от премиера Кирил Петков с изключение на Украйна да посети и Донецка и Логанска републики, с цел да се откри истината за спора: „ Продължаваме да следим деликатно воденото измежду политически публични кръгове разискване по отношение на възможни доставки на оръжия и екипировка от България на псевдогероите на Украйна. Разчитаме, че формалната София в цялостен размер прави оценка всички отрицателни последствия на такава стъпка за по-нататъшните руско-български връзки.
Обърнахме внимание на желанието на обособени представители на ръководещата в страната коалиция да посетят Киев за да се убедят персонално, че е належащо да доставят Украйна с летални оръжия. За да получат справедлива информация за протичащите в Украйна събития бихме предложили на представителите на българската делегация да пообщуват също по този начин и с формалните лица на Донецката и Луганската Народни Републики – да научат ТЯХНОТО виждане на обстановката, да чуят ТЯХНАТА история за аргументите на спора и отношението на украинската власт към в миналото лично население. Убедена съм, че в случай че българската страна има такова предпочитание, няма да е мъчно да се провежда подобен контакт. “

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР