Руското министерство на отбраната вероятно се опитва да възстанови репутацията

...
Руското министерство на отбраната вероятно се опитва да възстанови репутацията
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Руското МО се опитва да възстанови репутацията на своя елитна част

Руското министерство на защитата евентуално се пробва да възвърне репутацията на 155-а бригада на морската пехота , чието име стана синоним на неотдавнашните военни неуспехи на Русия в Украйна, счита английското военно разузнаване, представено от Руската работа на Би Би Си.

По нейни наблюдения през март дейностите на бригадата са били интензивно отразявани от съветските медии - тя даже е била посетена от известния съветски ефирен водещ Владимир Соловьов (на 5 март пропагандистът заяви, че той е бил обект на обстрел по време на посещаване в мястото на дислокация на 155-а бригада).

Британското разузнаване също видя обществени изказвания за високия морал на хората от бригадата и тяхната " мощна решителност да реализират задачите си ", както и изображения, показващи по какъв начин бригадата се превъоръжава с модифицирани танкове.

Всъщност, съгласно създателите на отчета, 155-а бригада е трябвало да се възвръща след. Британското разузнаване изяснява желанието на съветското министерство на защитата да възроди имиджа си с опасенията, че неуспехите на 155-та бригада ще бъдат свързани с съветското висше военно управление.
 Лондон: Руското МО упорства за победа в Угледар, с цел да не изостава от триумфите на
Лондон: Руското МО упорства за победа в Угледар, с цел да не изостава от триумфите на " Вагнер "

Опитите на съветските сили да завладяват града обаче се забавят
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР