Руското министерство на отбраната публикува оригиналната секретна заповед на командващия

...
Руското министерство на отбраната публикува оригиналната секретна заповед на командващия
Коментари Харесай

Министерството на отбраната на Русия публикува оригиналната секретна заповед за подготовка от Киев на атака срещу Донбас

Руското министерство на защитата разгласява истинската секретна заповед на командващия Националната армия на Украйна от 22 януари 2022 година за настъплението против Донбас през март тази година. Това заяви пред публицисти формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков.

„ Руското министерство на защитата разгласява истинската секретна заповед на командващия Националната армия на Украйна генерал-полковник Николай Балан от 22 януари 2022 година Заповед „ За образуване на образованието на батальонната тактическа група на 4-та оперативна бригада за осъществяване на бойни (специални) задания в интервенцията на взаимните сили в състава на бригадата Въоръжени сили на Украйна ". Документът е адресиран до началниците на Северен Киев, Южна Одеса и Западни териториални ръководства на Националната армия на Украйна ", сподели Конашенков.

Генералът акцентира, че „ документът съдържа истинските подписи на длъжностните лица, виновни за осъществяването на дилемите на командването на Националната армия на Украйна “.

Според него „ в заповедта, импортирана в командването на Националната армия на Украйна, е разказан проектът за подготовка на една от ударните групи за настъпателни дейности в зоната на така наречен „ интервенция на взаимните сили “ в Донбас “. в детайли.

„ Документът утвърждава организационната и щабната конструкция на батальонната тактическа група на 4-та оперативна бригада на Националната армия, организацията на нейното всеобхватно подкрепяне и пренасочване към 80-та обособена въздушно-щурмова бригада на Украйна. Искам да подчертая, че това звено от десантно-десантните войски на Украйна е обучаван от 2016 година на американски и английски инструктори по подготвителни стратегии „ стандарт на НАТО “ в Лвов “, акцентира формалният представител на Министерството на защитата.

Задачи
Той сподели, че „ в сходство със заповедта заместник-командирът на Националната армия е претрупан със задачата да провежда бойното съгласуване на батальонно-тактическата група на Националната армия като част от 80-та обособена въздушно-щурмова бригада на въоръжените сили на Украйна от февруари 7 до 28, 2022 година

" Обръщам вниманието ви - цели пет параграфа от 4 точки са отдадени на въпросите за деликатен асортимент на личния състав, обзор на всички от психолози и обезпечаване на тяхната висока мотивация. За това на националните гвардейци е подредено да обезпечат " образна акция, осведомителни и пропагандни материали, флагове и печатна продукция “, сподели Конашенков.

Според него на заместник-командира на Националната армия по персоналния състав е подредено да провежда " ефикасна система за морално-психологическо подкрепяне на батальонно-тактическата група на 4-та оперативна бригада, вътрешна връзка на командирите с подчинените, информиране ", като в същото време подсигурява „ обяснение на персоналния състав на решенията на управлението и значимостта на осъществяването на идните задания.

„ Обръщам особено внимание на обстоятелството, че параграф 12 от заповедта не разрешава изпращането на национални гвардейци, които са посочили „ незадоволителни “ резултати от психическо тестване по аршин „ рискова подготвеност “ в региона на бойното координиране и до мястото. за осъществяване на „ бойни специфични задания “, цитира текста генералът.

Той акцентира, че съгласно заповедта „ всички ограничения за бойно съгласуване на националистите са разпоредени да бъдат приключени до 28 февруари, с цел да се подсигурява в допълнение осъществяването на бойните задания в границите на украинската „ Операция на взаимните сили “ “ в Донбас.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР