Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков заплаши САЩ, че

...
Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков заплаши САЩ, че
Коментари Харесай

Русия предупреди, че конвои със западно оръжие за Украйна може да станат мишена на руските сили

Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков заплаши Съединени американски щати, че конвои със западно оръжия за Украйна може да станат законна цел на съветските въоръжени сили, предадоха международните организации.

“Предупредихме Съединени американски щати, че доставките на оръжия, които те провеждат от прочут брой страни, са освен рисков ход, а и деяние, което трансформира упоменатите конвои в законни цели ”, съобщи пред съветската телевизия " Първи канал " Рябков, представен от Франс прес.

Той даде като образец мобилните системи за противовъздушна защита и противотанковите ракети, отбелязва Агенция Франс Прес.

Рябков съобщи също, че гаранциите за сигурността, които Москва изиска от Запада, в това число уверението, че Украйна няма да се причисли към НАТО, към този момент не са годни.

" Ситуацията се промени изцяло. Въпросът към този момент не е да се реализиран задачите на нашите ръководители ", съобщи той, имайки поради поисканата от Кремъл " демилитаризация " на Украйна.

Въпреки това Рябков акцентира, че “ако американците са склонни към това, несъмнено, можем да подновим разговора ”. Заместник-министърът посочи, че Москва е подготвена да беседва по споразуменията СТАРТ за ограничение на нуклеарните арсенали. “Всичко зависи от Вашонгтон ”, съобщи той. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР