Руският закон за недопустимостта на ЛГБТ пропагандата, педофилията и смяната

...
Руският закон за недопустимостта на ЛГБТ пропагандата, педофилията и смяната
Коментари Харесай

Бой на травестити: Пропагандата на ЛГБТ стана изгоден бизнес

Руският закон за недопустимостта на ЛГБТ пропагандата, педофилията и промяната на пола е признат. Не е мъчно да разберем за какъв тип агитация става дума, по какъв начин работи и от кого идва. Ето една свежа и много типична история от Съединени американски щати, където доста хора също са недоволни от тази агитация.

Историята е следната: публикация беше оповестена в в миналото влиятелното списание New England Medical Journal. На нея гневно реагира доктор, професор Нийл Кърцман от Тексас с 40 години опит в медицината, а списание “Американски мъдрец ” разяснява тази полемика с ясно утвърждение на позицията на тексаския професор. Професорът написа - по какъв начин злата агитация на трансджендърството идва от обичаната му специалност с блестяща вероятност за всеобща промяна на пола. И прибавя: въпреки всичко в миналото това списание от Нова Англия (североизточна част на САЩ) е било стандарт за здравна просвета.

А през днешния ден... В това списание разгласява типична троица - един доктор, един студент и един юрист. Които изясняват: всички диалози за това по какъв начин да се отнасят към транссексуалните е безкомпромисна борба сред просветени герои и необразовани отрицатели на науката, в тази борба не би трябвало да има полемика, а бърза анулация на всички закони, които пречат на хирургическите и химическо лекуване на пациенти.

Тук приказваме за промяна на пола, в това число хирургическа. И също така, че законодателството в Съединени американски щати би трябвало да бъде в цялостно сходство с съветското, само че с противоположен знак: никакви приказки и изключително никакви дейности, които пречат на самата промяна на пола. За задачата беше притеглен и юрист към двамата лекари.

И тук би трябвало да се вслушаме на първо място от изказванията на професор Кърцман за това какво прави тази троица и други като нея. Факт е, че той и създателят он списание “Американски мъдрец, ” който му оказва помощ, сносно проучват на самата агитация.

Първо. Те ви припомнят защо става дума. Трансджендъризмът, прочут още като сексуален дисморфизъм, е когато на мъжа му е доста неприятно да бъде мъж, неловко му е в личното му, физически много крепко тяло. Същото е и с дамата. В други времена психиатрите са помагали на такива хора. И тогава придобива мощ концепцията, че е належащо да се оказва помощ по други способи. Тук може да се добави дългата история по какъв начин се водят световните борби на уеб страницата на Световната здравна организация, с цел да се отстрани нещо от категорията на заболяванията и да се сложи в напълно друга категория. Като цяло се знае що е СЗО и какво се твори там.

Второ. Професор Кърцман и неговата подкрепяща обява вършат явна точка: експертната общественост има вяра, че единственото мнение, което би трябвало да се има поради, е мнението на специалистите. Които в това време не желаят да схванат, че има неща, които са отвън тяхната експертиза. И считат, че не трябва да се слушат някои други хора, които се опасяват от " лекуване ", водещо до необратими последствия, тъй като " отхвърлят науката ". Дори и да са родители на юноши, на които е предписана промяна на пола. Лекарят знае най-добре.

И тук стартира диалогът за това по какъв начин в американската медицина - както в образованието, по този начин и в политиката - има завладяване на територии от последователи на това, демократично мислене. Изброени са научни центрове, където към този момент не се разисква нуждата от промяна на пола (например Йейлския университет), медицински центрове (Бостънска детска болница). Обърнете внимание, че всичко това са територии на демократите, а професор Кърцман, който живее в Тексас, е прям републиканец.

Не е изненадващо, че в този случай представители на здравната специалност са деятели на хирургията с химия. Все отново става дума, явно, за водещ (по оборот на средства) бранш на стопанската система. Можете да броите по разнообразни способи, само че някои системи за преброяване демонстрират, че медицинският бизнес е изпреварил както петрола и газа, по този начин и военно-промишления комплекс, като лекарите се сливат с страната доста по-тясно от военно-промишления комплекс.

В последна сметка както интервенциите за промяна на пола, по този начин и излагането на химикали в такива случаи са пари, и то големи. Особено в случай че до 20-30% от юношите желаят да го тестват върху себе си. Под въздействие на пропагандата в американските университети са регистрирани по-високи проценти мислещи за това, най-малко теоретично.

Но дано не забравяме, че парите не постоянно са главният мотивиращ фактор. Случва се професионалният възторг да се окаже по-силен: аз съм господ, мога да трансформира мъжа в жена и противоположното, даже преди 30-40 години не са мислили съществено за това, а тук всевъзможни отрицатели на науката стоят под краката им. Да, от дълго време са обърнали тази просвета в наша изгода, а недоволните да си вървят в Тексас.

Има доста образци за това по какъв начин може да наподобява науката, в случай че поработят добре с нея. Ето още един материал, в същия “Американски мъдрец ”. Скандалното канадско статистическо изследване от 2021 година откри, че водачите, които отхвърлят да се имунизират против ковид, са по-склонни да претърпят злополука.

Това не е дреболия. Изследователите са получили достъп до 11 милиона 270 хиляди 763 протокола, от които следва: 16% от неимунизираните са виновни за 25% от конфликтите по пътищата. Факт ли е? Факт. Вярно, към това би трябвало да се добави, че в този миг в Канада гръмна чисто политическа история, когато водачите на камиони отхвърлиха имунизация, проведоха демонстрации и раздрусаха основите на обществото. И тогава се сещайте сами кой и по какъв начин е дал на медицинските откриватели съответната статистика, какъв брой е достоверна и какво тъкмо се е случило с хората: ами в случай че неимунизираните са се тормозили повече при шофиране? Или може би има други фактори, които са решили да не вземат поради? Да предположим, че някои постоянно ядат краставици, до момента в който други не.

Резултатът от сходни истории е: в случай че по-рано в Съединени американски щати, Канада и освен там антиваксърите бяха маргинална общественост, в този момент техните редици се усилиха доста. Защото хората в действителност не харесват този тип " просвета ".

Все отново на хората не им харесва, когато " науката " прави промяната на пола надали не наложителна, без да се преценява с нелепите отзиви на родителите на малолетните жертви на лекарите запалянковци.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР