Руският военен контингент в Сирия е оборудвал нова постоянна база

...
Руският военен контингент в Сирия е оборудвал нова постоянна база
Коментари Харесай

Разположена е нова руска база на сирийско-иракската граница

Руският боен контингент в Сирия е оборудвал нова непрекъсната база на границата с Ирак, заяви изданието k-politika.ru с позоваване на близкоизточни медии. В Мрежата се появи видео с колона на съветската военна полиция в региона. Колоната с съветска военна техника навлязла в сирийския град Абу Букемал в провинция Дейр ез Зор до границата с Ирак.
., които ще водят битка със „ спящи кафези ” на групировката „ Ислямска страна ”.
 Защо инсталираха макара за спининг на автомат Калашников? (ВИДЕО) Защо инсталираха макара за спининг на автомат Калашников? (ВИДЕО)
Макара за спининг на Калашников-74? Това е публична доработка към оръжието, употребява се от съветските военни и има изключително значима роля прочие..
За основаването на тази база по-рано оповестиха сирийски медии. По информация на Furat Post, в Ал Букемал ще проработи съветски щаб, който ще координира дейностите на локалните държавни сирийски формирования – опълчението „ Катерджи ”, палестинските бригади „ Ал Кудс ” и силите на Пети корпус от сирийската войска.
Изданието k-politika.ru заяви също, че град Ал Букемал в същото време е център на иранското военно наличие в Сирия. В непосредствена непосредственост до града е ситуирана огромна база на иранския Корпус на стражите на Ислямската гражданска война, където също се приготвят подразделения на сирийската войска и отряди на опълчението. Базата и прилежащите региони не един път са ставали цел на авиационни удари на Военновъздушни сили на Съединени американски щати и техни съдружници.
Според специалисти, основаването на тази военна база допуска, че командването на съветската формация предумишлено усилва позициите си в стратегически значимия регион, където минава единственият път сред Сирия и Ирак. Също по този начин не е изключено, че съветското командване има намерение да помогне на сирийските управляващи да вземат под надзор сектора от границата, през който на територията на Сирия се трансферират групи оживели терористи.
Уместно е напомнянето, че през август стана известна гибелта в Сирия на съветския боен консултант генерал-майор Вячеслав Гладких . Инцидентът станал при взривяване на крайпътен арсенал при прекосяване на колона с филантропична помощ, съпровождана от съветски и сирийски военни. Предполага се, че групата терористи, направила нападението, е навлязла в Сирия от територията на Ирак.
 Американско издание: Не, Русия в действителност не се нуждае от нов едномоторен изтребител Американско издание: Не, Русия в действителност не се нуждае от нов едномоторен изтребител
Действащите, новите и плануваните изтребители на компанията „ МиГ ” не са нужни нито на Русия, нито на задграничните й партнь...
Превод: Ганчо КАМЕНАРСКИ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР