Руският външен министър Сергей Лавров предизвика скандал по време на

...
Руският външен министър Сергей Лавров предизвика скандал по време на
Коментари Харесай

Сергей Лавров обиди Зеленски и напусна Съвета за сигурност на ООН

Руският външен министър Сергей Лавров провокира скандал по време на присъединяване си в най-високата международна дипломатическа сцена в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Той назова Володимир Зеленски „ копе*е “ и напусна след кръг от наказание и обвинявания във военни закононарушения, ориентирани против Русия, написа " Евроком ".

Почти всички външни министри от 15-те членки на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, присъстващи на срещата в четвъртък, показаха възходящо отчаяние от нашествието на Русия в Украйна.

Мнозина разкритикуваха Владимир Путин за неотдавнашните нуклеарни закани, които насочи, като силата на тона на тази рецензия зависи от позицията на тяхното държавно управление по отношение на войната.

В последна сметка външният министър на Русия Сергей Лавров назова украинския президент „ копе*е “ и жигосах „ груповия запад “.

„ Такива безобразия остават ненаказани, тъй като Съединените щати и техните съдружници с съучастничество на интернационалните институти по правата на индивида прикриват закононарушенията на киевския режим въз основа на политиката на „ Зеленски може и да е „ копе*е “, само че той е нашето копе*е “, сподели външният министър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР