Руският външен министър Сергей Лавров нарече убийството на руската журналистка

...
Руският външен министър Сергей Лавров нарече убийството на руската журналистка
Коментари Харесай

Лавров: Убийството на Даря Дугина е варварско престъпление

Руският външен министър Сергей Лавров назова убийството на съветската журналистка Даря Дугина " варварско закононарушение " и съобщи, че причинителите не заслужават благосклонност, заяви Анадолската организация.

" Разследването, уповавам се, ще завърши бързо и въз основа на резултатите от него, несъмнено, не може да има никаква благосклонност " за заговорниците и палачите, съобщи Сергей Лавров на конференция след среща със сирийския си сътрудник Файсал Мекдад.

Руската Федерална работа за сигурност (ФСБ) счита украинските управляващи за виновни за убийството на 29-годишната съветска журналистка Дугина.

Според ФСБ, Наталия Вовк - украинска гражданка, е пристигнала в Русия, с цел да извърши закононарушението, и откакто е изпълнила задачата, е напуснала страната.

Дугина, която беше убита късно в събота при детонация на автомобил в покрайнините на Москва, беше щерка на съветския социолог и мъдрец Александър Дугин, който оглавява Международното евразийско придвижване - политическо придвижване, противопоставящо се на американските полезности като либерализма и капитализма.

През 2014 година списание Foreign Policy включи Дугин в листата на " 100-те световни мислители на актуалния свят ". Той също по този начин е в описите със наказания на Съединени американски щати и Европейски Съюз поради откритата си поддръжка за политиката на съветския президент Владимир Путин.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР