Руският външен министър Сергей Лавров, коментирайки искането на Федералната генерална

...
Руският външен министър Сергей Лавров, коментирайки искането на Федералната генерална
Коментари Харесай

Сергей Лавров към германските власти: Крадлив народ

Руският външен министър Сергей Лавров, разяснявайки настояването на Федералната генерална прокуратура на Федерална република Германия към съда за изземване на съветски активи, назова немското управление „ граблив народ “.

" Хората са крадци, това от дълго време го разбрахме. Преди бяха крадци в този, разбирате ли, политически смисъл, в смисъл на отвод от съглашения, в смисъл на опит да излъжеш някого. Но в този момент са крадци в дословния смисъл на думата. смисъл “, сподели Лавров по време на конференция след визитата в Тунис, оповестяват съветски медии.

Освен това Лавров означи, че Съединени американски щати в затворени контакти изясняват на европейците „ по какъв начин да трансформират законите “, с цел да вземат и откраднат съветски активи.

„ Как Западът в този момент тичат с тази концепция да намерят някакви законни способи да конфискуват съветски активи или, както разбирам, като първа стъпка, да конфискуват облагите, които получават от тези активи и да ги изпратят на Украйна. Европейците към момента резервират някои признаци на почитание към личните си закони, тъй че те постепенно вземат тези решения. Но съгласно нашите данни американците в затворени контакти им изясняват по какъв начин да трансформират тези закони, с цел да вземат всичко и най-после да го открадне. Е, да забележим. Днес съветският финансов министър Антон Силуанов, съгласно мен, разяснява сходна тематика и сподели, че в случай че физически се реализира такава конфискация, ние също имаме какво да конфискуваме отговор ”, добави Лавров.

По-рано немската прокуратура заяви, че е изпратила петиция до съда за изземване на съветски активи на стойност над 720 милиона евро и попълване на държавния бюджет с тях. Представител на съда във Франкфурт на Майн сподели, че настояването на немската генерална прокуратура за изземване на повече от €720 милиона съветски активи към момента е в развой на авансово разглеждане и към момента няма решение за началото на главния съд. произвеждане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР