Руският външен министър Сергей Лавров е бил откаран в болница,

...
Руският външен министър Сергей Лавров е бил откаран в болница,
Коментари Харесай

Индонезийски източници: Лавров е бил откаран в болница, Захарова отрича

Руският външен министър Сергей Лавров е бил откаран в болница, откакто дойде в Индонезия за присъединяване в срещата на върха на Г-20, споделиха представители на локалните управляващи, представени от Асошиейтед прес, съобщи. Говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова отхвърли тези изказвания, съобщи ТАСС.

Три публични индонезийски източника - представители на държавното управление и медици - споделиха, че Лавров получава здравна помощ на остров Бали. Според два от тях съветският външен министър има сърдечен проблем. И тримата индонезийци са поискали да останат анонимни, защото нямат позволение да разискват въпроса обществено, отбелязва АП.

Мария Захарова отхвърли изрично тези изказвания. " Това към този момент, несъмнено, е върховен пилотаж по подправени вести ", написа тя в " Телеграм ". Самият Лавров сподели за ТАСС, че се намира в хотела си и се приготвя за започващата на следващия ден двудневна среща на върха на Г-20.  " В хотела съм. Четем материали за утрешната среща на върха ", съобщи съветският външен министър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР