Руският терорист Игор Гиркин-Стрелков отново се включи в Телеграм с

...
Руският терорист Игор Гиркин-Стрелков отново се включи в Телеграм с
Коментари Харесай

Стрелков: Володин не е кретен, просто нас ни смята за идиоти - Свят

Руският терорист Игор Гиркин-Стрелков още веднъж се включи в Телеграм с остра рецензия против ръководещите в Москва като този път на мушката му попадна ръководителят на Държавната дума Вячаесла Володин.

По-рано той съобщи, че контранастъплението на ВСУ в Харковска област не е оправдало упованията на Запада и Съединени американски щати и че Зеленски се е провалил. Именно това изявление на Володин е вбесило съществено някогашния боен министър на сепаратистите от ДНР, който е главният обвинен за свалянето на малайзийския Боинг 777 в Донбас през 2014 година, в който починаха съвсем 300 души.

Ето какво написа по тематиката Гиркин-Стремков:

" Въоръжените сили на Украйна не съумяха да отговорят на упованията на Вашингтон и Брюксел в контраофанзивата. Зеленски даде обещание победа. Резултатът обаче разочарова западните спонсори. Те схванаха, че със Зеленски няма да има победа. И не желаят да носят отговорност за провалянето ", ни споделя Володин.

И в случай че тръгнем да превеждаме от " Володински " на съветски език, излиза, че според председателя на нашето държавно неразбирателство ВСУ са претърпели проваляне по време на контраатаката си. В резултат на това нашите войски са победили. С други думи, " сполучливото прегрупиране " на нашите войски от Харковска област - с изоставянето на градовете Балклея, Изюм, Купянск, Волчанск, Козача Лопан и доста други обитаеми места, навлизането на ВСУ до съветската държавна граница и началото на непрекъснатия обстрел на съветските територии - " е разочаровало западните спонсори ".

И какъв е изводът от това?

- Смисълът съгласно мен е категоричен: ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ Пожарна охрана СЪЩИЯ НАЧИН!!!

Така че не се учудвайте, в случай че нашето министерство на защитата отговори на идващото нахлуване на ВСУ със същите " асиметрични " дейности като тези на Балаклея. В края на краищата, ние незабавно се нуждаем от нови победи! Интересно, кой регион от краткотрайно освободената територия на по този начин наречената " Украйна " ще изберат нашите командири за място на идната победна борба? - Херсон, Бердянск, Мариупол?

П.С. Володин е необикновен човек! Просто необикновен! И то освен в положителния смисъл на думата...

П. С.2 И апропо, защото се оказа, че още веднъж сме победили, време е героите спечелили - Шойгу и Герасимов - да получат маршалски чинове... Възможно е - по остаряла съветска традиция - с почетни наставки към имената им... Например - Шойгу-Изюмски и Герасимов-Балаклейски. (Моля, разглеждайте тази моя записка като публично послание към Държавната дума на Федералното заседание на Руската федерация, ориентирано към увековечаване на историческата победа на Въоръжените сили на РФ в Харковска област).

П. С.3 На страницата ми във ВКонтакте беше изказано догатката, че господин Володин просто не разполага с цялостната информация от фронта, че на това се дължи неговото изказване. Отвърнах, че съгласно моите източници господин Володин напълно не е глупак, който не може да разграничи успеха от провалянето и предаването на градове на врага от нашите войски. Не! - господин Володин безспорно счита, че ние с вас сме идиоти... И то дотолкоз, че " ще изядем всяко безумство и дори ще си желаяме още "... 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР