Руският сайт Championat.ru направи специална класация за десетимата най-слаби треньори,

...
Руският сайт Championat.ru направи специална класация за десетимата най-слаби треньори,
Коментари Харесай

Ицо Стоичков попадна в негативна класация за слаби треньори

Руският уебсайт Championat.ru направи специфична ранглиста за десетимата най-слаби треньори, които в миналото са били на върха на славата като настоящи футболисти. В нея попадна и Христо Стоичков.

Ето и какво написа в материала на Championat.ru за Камата и треньорските му подвизи:

" Първият му опит да пробие в треньорската специалност пристигна през 2004. След като родната му България се провали на Евро 2004 и не взе даже точка, на кормилото застана Стоичков. Една легенда отпред на страната си - идеалната история! "

" Но с резултатите не всичко беше толкоз епично. След това Евро 2004 България в никакъв случай не се е класирала на огромен шампионат, в това число и със Стоичков отпред. След тази случка той пое към Селта, само че изпадна. "

" След няколко години стана треньор... в Южна Африка. Застана отпред на Мамелоди Съндаунс, който в този момент е прочут с това, че приюти Юсеин Болт. След тази случка Стоичков продължи да изумява с изборите си и стана... консултант на президента на Ростов. "

" И откакто много се поскита по света, Стоичков се прибра в България да управлява Литекс. Накрая всичко изглеждаше като приказка, когато щеше да застане отпред на своя ЦСКА, само че подаде оставка след по-малко от месец, тъй като клубът щеше да банкрутира ".

Пред него в тази десетка са Рууд Гулит, Едгар Давидс, Диего Марадона, Збигнев Бониек, Боби Чарлтън, Алън Шиърър, Гари Невил и Тони Адамс, а на върха на това нареждане е Мишел Платини.

 Уилям Галас: Стоичков е велика легенда, Бербатов има отлични качества
Уилям Галас: Стоичков е велика легенда, Бербатов има отлични качества

" Имам доста неприятен спомен от него "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР