Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на

...
Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на
Коментари Харесай

Естонският премиер: Путин се страхува от война с НАТО

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 се пробва да сплаши западната публика, с цел да ограничи държавните управления им, само че в действителност се опасява от действителна война със съдружниците от НАТО, съобщи в изявление за Би Би Си министър-председателят на Естония Кая Калас, представена от Укринформ.

Според Калас, макар че Путин умее добре да " сее боязън ", заканите му би трябвало да се одобряват " съществено ".

" Той заплашва с нуклеарна война от много време насам. Но това бяха единствено думи. Той умее доста добре да сее боязън в нашите общества и слуша от какво се опасяваме ", съобщи Калас. " Трябва да помислим и от какво се опасява Путин. А в действителност той се опасява да стартира война със страни от НАТО. Той не желае това. И ние, несъмнено, също не го желаеме ", добави тя.

Както бе обявено по-рано Калас отхвърли да подсигурява, че елементи на естонските отбранителни сили няма да бъдат ситуирани в Украйна, отбелязва Укринформ, представена от Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР