Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Русия преустановява участието

...
Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Русия преустановява участието
Коментари Харесай

Путин: Русия преустановява участието си в договора за контрол на ядрените оръжия. САЩ обмислят изпитания на ядрени бойни глави

Руският президент Владимир Путин съобщи през днешния ден, че Русия прекратява присъединяване си в контракта " Нов СТАРТ " за надзор на стратегическите нападателни оръжия, предадоха международните организации.
Путин акцентира, че страната му прекратява присъединяване си, а не се отдръпва от контракта за ограничение на нуклеарните бойни глави.

" Принуден съм да разглася през днешния ден, че Русия приключва присъединяване си в Договора за редуциране на стратегическите оръжия. Повтарям, тя не се отдръпва от контракта, не, тя прекратява присъединяване си ", уточни президентът.
Путин съобщи, че с цел да може Русия да възобнови работата си по контракта, тя би трябвало да разбере по какъв начин ще бъде регистриран съвкупният ударен боеприпас на НАТО. 
" Преди да се върнем към разискването на този въпрос (за продължаването на действието на контракта СТАРТ ), би трябвало да разберем за себе си какво претендират такива страни от Северноатлантическия алианс като Франция и Англия и по какъв начин ще отчитаме техните стратегически арсенали, т.е. съвкупния ударен капацитет на алианса ", съобщи съветският президент.

Според Путин някои американски политически фигури мислят за тествания на нуклеарни оръжия, а Вашингтон създава нови типове нуклеарни бойни глави. 
" Знаем цялата предистория, знаем, че гаранционните периоди за бойно потребление на някои типове нуклеарни бойни глави изтичат. Знаем го доста добре и в тази връзка някои хора във Вашингтон мислят за опцията за действителни тествания на нуклеарните си оръжия, като се има поради фактът, че Съединени американски щати създават нови типове нуклеарни бойни глави. Има такава информация ", сподели президентът.
 
21 Фев 202313821 Фев 2023133621 Фев 202316121 Фев 202358721 Фев 202339921 Фев 2023637КоментариВладимир Владимирович съобщи: " Не НАПУЩА, а ПРЕКРАТЯВА ".21 Фев 2023 13:39ч.
Не врат, ами шия. Вадете новите дрешки.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани18 Фев 20231113207 Фев 2023148220 Фев 2023229718 Фев 2023889
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР