Руският президент Владимир Путин заяви, че има някои положителни промени

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че има някои положителни промени
Коментари Харесай

Путин видя положителни промени в преговорите, Митрофанова отрече бъдеща окупация

Руският президент Владимир Путин съобщи, че има някои позитивни промени в договарянията сред Русия и Украйна, две седмици след военната акция на Москва в страната.

" Има несъмнено придвижване в позитивна посока, договарящите от наша страна ми рапортуваха ", сподели Путин на беларуския си сътрудник Александър Лукашенко по време на излъчена по малкия екран среща в Москва.

По думите му договарянията сред двете страни се водят съвсем всекидневно.

Войната в Украйна разяснява и съветската посланичка у нас Елеонора Митрофанова. Тя е безапелационна, че Руската федерация не възнамерява да окупира територията на Украйна. В него тя изяснява, че всяка седмица ще дава сходни брифинги за дейностите на съветските сили в Украйна.

" Вземат се всички допустимо ограничения за запазването на живота и сигурността на мирните поданици. Ударите се нанасят единствено по военни обекти при потреблението на високоточни оръжия ", добави Митрофанова пред Дарик. По думите й досега 2911 военни обекта са разрушени. 90% от военните летища на Украйна са били изумени.

" През последните два дни се прави всичко допустимо за обезпечаване на филантропични коридори. Евакуацията на жителите върви мъчно, защото формированията на украинските националисти пречат на организацията. Те употребяват мирните поданици като жив щит ", повтори позицията на Кремъл Митрофанова.

Посланикът приказва и за биологичните лаборатории, които Русия заяви, че е разкрила в Украйна. По думите й не престават анализите на документите за секретно военно-биологични действия на Съединени американски щати.

" Американците са възнамерявали работа с патогените на птици и влечуги, а по-късно проучване опциите за преместване на африканска чума и антракс по свинете. Провеждали са опити с образци от ковид от прилепи. Целта е била основаване на биологично оръжие за прикрито разпространяване на смъртоносни патогени, ориентирани против Русия. Тези патогени могат да бъдат рискови и за цяла Европа ", добави посланичката.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР