Руският президент Владимир Путин заяви, че досегашните политики за преодоляването

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че досегашните политики за преодоляването
Коментари Харесай

Путин: Имаме всички основания да смятаме, че ще победим терористите в Сирия в най-близко бъдеще

Руският президент Владимир Путин съобщи, че досегашните политики за превъзмогването на споровете в света към този момент не работят, а нови още не са направени. Пред интернационалния спорен клуб " Валдай " той предвижда, че Москва и Дамаск скоро ще победят терористите в Сирия.

Имаме всички учредения да считаме, че ще победим терористите в най-близко бъдеще. Но това към момента не ни дава право да честваме и да кажем, че е пристигнал краят им. Защото тероризмът като феномен има дълбоки корени.

Руският президент добави, че мирният развой в арабската страна се развива позитивно и съобщи, че към този момент има предложение за свикването на Конгрес, в който да се включат всички етнически общности в Сирия.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг изрази удовлетворение от провалянето на " Ислямска страна " в сирийската ѝ цитадела Ракка, която беше завладяна от арабско-кюрдски сили с поддръжката на Съединените щати след над четиримесечни сражения, съобщи Франс прес. По думите му, групировката е изгубила над 85 % от територията, която контролираше, само че взаимните старания в битката с тероризма би трябвало да продължат. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР