Руският президент Владимир Путин заяви, че бъдещата управляваща класа на

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че бъдещата управляваща класа на
Коментари Харесай

Путин: Бъдещият елит на Русия трябва да се състои от ветерани от армията

Руският президент Владимир Путин съобщи, че бъдещата ръководеща класа на Русия би трябвало да се състои от ветерани от армията, а не от " чудаци ", които " демонстрират задните си елементи ", съобщи Агенция Франс Прес.

Коментарите му се оказаха прикрита офанзива против разголеното празненство на известни персони в Москва предишния месец, което провокира остра социална реакция и гнева на доста съветски политици.

По време на предавано по малкия екран държавно съвещание Путин съобщи, че по-рано денем се е срещнал със " студенти, които са прекъснали образованието си ", с цел да се бият в Украйна.

" Това са хората, които би трябвало да образуват елита на страната в бъдеще, а не тези, които излагат на показ гениталиите си или демонстрират задните си елементи ", сподели Путин.

Откакто стартира войната си в Украйна, Кремъл ускори консервативната си изразителност, представяйки спора като борба против Запада и неговите полезности.

Многобройни високопоставени съветски звезди и известни персони участваха на по този начин нареченото празненство " Почти голи " в московския нощен клуб " Мутабор " предишния месец.

Събитието опонира на имиджа, който Москва се пробва да сътвори, и провокира апели за наказване от страна на консервативни политици./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР