Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин дава днес маратонска пресконференция, отговаря на граждани

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ще организира през днешния ден своята маратонска конференция, откакто предходната година анулира годишния декемврийски театър, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.

Държавната телевизия ще излъчи онлайн продукцията, в която Путин прави равносметка на миналата година. Този път тя ще включва конференция за определени публицисти, а по-късно сесия с въпроси и отговори за елементарните руснаци, наречена " Пряка линия с Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ".
Путин употребява предаването, с цел да се показа като човек, който се грижи за страната си и взема решение проблеми.

" Пряката линия " разрешава на жителите да задават въпроси на водача на Кремъл. Запитванията им нормално са ориентирани към вътрешни проблеми, като постоянно срещани тематики са опазването на здравето, стопанската система и инфраструктурата. Руските държавни медии оповестиха, че към този момент са подадени повече от милион и половина въпроса.

Путин, който е на власт като министър-председател или президент от 2000 година насам, организира тези медийни събития през множеството години. Понякога те не престават повече от четири часа.

Но през декември предходната година анулира конференцията за първи път от 10 години насам. По това време експертите по Кремъл бяха уверени, че Путин желае да избегне въпросите на интернационалните публицисти, до момента в който армията му търпеше поредност от неуспехи в Украйна. Година по-късно украинската контраатака за връщане на окупираните от Русия територии се провали и Путин наподобява все по-уверен, че ще завоюва войната, която стартира, означи ДПА.

За разлика от предходните конференции на Путин в края на годината, този път нямаше публична процедура за акредитация, а Кремъл изпрати предложения единствено на определени публицисти.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР