Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

В Киев: Владимир Путин има проблеми с наркотиците

" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През има проблеми с опиатите ", това съобщи началникът на Главното ръководство на разузнаването (ГУР) към украинското военно министерство Кирило Буданов, представен от медията в Киев " Еспресо ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10487
По думите на ръководителя на службата за сигурност президентът в Москва от дълго време е развил взаимозависимост от упойващи субстанции. " През последно време проблемите му с опиатите се задълбочиха и се надявам той да напусне този свят в обозримо бъдеще ", сподели още Буданов.

На журналистически въпрос дали е допустимо стопанинът на Кремъл да бъде погубен със златна табакерка, шефът на ГУР отговори: Да.

С тези думи Буданов загатна за последния дворцов прелом в Руската империя. През 1801 година цар Павел I е бил погубен със златна табакерка. Заговорниците са били водени от сина му - бъдещия император Александър I, сподели информация на.

" В битката за власт в Русия, която ще стартира след гибелта на Путин, може да надделее притежателят на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин ", допусна шефът на ГУР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР