Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Кремъл: Путин не следи делото срещу Навални

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През не следи правосъдния развой против Алексей Навални, съобщи ТАСС.

Днес представителят на президента Дмитрий Песков в отговор на журналистически въпрос дали стопанинът на Кремъл е следил почналото през днешния ден в Москва дело против рецензия на властта, е споделил: Не. Президентът на нашата страна не следи хода на това дело.

"За през днешния ден държавният ни глава има планувана среща с учители. Хора, които образоват и възпитават нашите бъдещи генерации. Господин Путин се готви за тази среща ", е показал още прессекретарят на Кремъл.

Песков също е защитил дейностите на чиновниците на силовите структури, арестували доста последователи на Навални. "Действията на служителите на реда и другите чиновници в силовите структури са изцяло законни. Задържаните са взели участие в акции, неразрешени от локалните управляващи ", е подчертал той.

Днес пред постройката на Московския градски съд са били задържани към 100 души. В неделя в цялата страна са се провели протестни акции в поддръжка на Навални. Тогава са били арестувани почти 3000 участници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР