Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин прекрати части от споразумения за избягване на двойното данъчно облагане с неприятелски страни

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През подписа декрет, с който се приключват елементи от споразуменията за отбягване на двойното данъчно облагане със страни, които Русия дефинира като " вражески ". Това излиза наяве от текста на документа, който е оповестен в съветския формален онлайн портал за правна информация, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Решението е признато " заради нуждата от незабавни ограничения " по отношение на враждебни дейности на някои страни, се показва в указа. 

Мярката е препоръчана през март от две съветски министерства - на финансите и на външните работи. 

Управляващите в Москва дефинират като " вражески " страните, които са наложили наказания на Русия заради военната й инвазия в Украйна, напомня Ройтерс. 

Сред страните, посочени в документа, е и България, като се засягат членове 5-22 и 24 от Споразумението сред държавното управление на Руската федерация и Правителството на Република България за отбягване на двойното данъчно облагане във връзка с дънъците върху приходи и имущество от 8 юни 1993 година, съгласно оповестения документ, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР