Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин към Макрон: Пожелавам ви успех в публичната дейност и добро здраве

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През поздрави френския си сътрудник, който беше избран отново на вчерашните избори, като му пожела сполучлив втори мандат, съобщи Франс прес.

" Пожелавам ви откровено триумф в обществената ви активност, както и положително здраве ", се споделя в представена от Кремъл сбита депеша на Путин, пратена до Макрон.

Френският президент беше избран отново на втория тур на президентските избори през вчерашния ден, като завоюва против крайнодясната кандидатка Марин Льо Пен.

Тя е заявявала в предишното, че желае да развива връзките сред Париж и Москва и през 2017 година партията й взе заем от 9 милиона евро от съветска банка, напомня Агенция Франс Прес.

Отношенията сред Франция и Русия са съществено обтегнати от началото на военната атака на Москва в Украйна.

Макрон обаче е разговарял на няколко пъти с Путин макар рецесията, както преди, по този начин и след началото на спора, само че без да успее да откри решение.

Африканският съюз (АС) също поздрави Макрон за преизбирането си.  

Председателят на Комисията на Апелативен съд Муса Факи Махамат прикани в Туитър за продължение на построяването на " актуализирани и взаимноизгодни " връзки сред Франция и Африка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР