Руският президент Владимир Путин вчера даде интервю на американския телевизионен

...
Руският президент Владимир Путин вчера даде интервю на американския телевизионен
Коментари Харесай

Кремъл: Путин даде интервю на Тъкър Карлсън заради различния му подход от този на едностранчивите медии

Руският президент Владимир Путин през вчерашния ден даде изявление на американския ефирен водещ Тъкър Карлсън, тъй като журналистическият му метод мощно се разграничава от този на доста западни медии, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Ройтерс. Според в. " Уолстрийт джърнъл " изявлението на Карлсън с Путин евентуално ще бъде излъчено на следващия ден.

По думите на Песков западните медии към този момент даже не се и пробват да бъдат безпристрастни, когато популяризират информация за Русия, и Москва към този момент е изгубила интерес от директна връзка с тях. 

" Когато става дума за страните от груповия Запад, огромните онлайн медии, обичайните телевизионни канали и огромните вестници никога не могат да се похвалят даже с опити да наподобяват безпристрастни ", сподели Песков. " Всички тези медии заемат извънредно едностранчива позиция. Разбира се няма предпочитание да се комуникира с сходни медии, това надали би имало смисъл и надали би могло да бъде от някаква изгода ", добави той. 

Запитан за какво Путин е дал изявление на Карлсън, Песков отговори, че позицията на американския публицист внезапно се разграничава от тази на доста западни медии. " Тя никога не е проруска, не е проукраинска, а по-скоро проамериканска ", акцентира представителят на съветския президент. " Но тя най-малко контрастира с позицията на обичайните англосаксонски средства за всеобща информация ", сподели още Песков. 

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР