Руският президент Владимир Путин възложи на кабинета на министрите да

...
Руският президент Владимир Путин възложи на кабинета на министрите да
Коментари Харесай

Путин възложи да се проучи възможността за създаване на централноевразийски коридор

Руският президент Владимир Путин разпореди на кабинета на министрите да обмисли основаването на централноевразийски транспортен кулоар през Монголия и Западен Китай. Срокът, даден на държавното управление за разглеждане, е 15 февруари 2024 г, се споделя в известие на уеб страницата на Кремъл.

Освен това президентът разпореди на съветското държавно управление, дружно с държавното управление на Красноярския край, да развият интернационалното летище Красноярск, по-специално поддържане на пистата в общоприетоо положение и реорганизация на перона, установяване на периодите за осъществяване и източниците на финансиране.

Списъкът с инструкции на президента включваше и финансирането и реализацията до 2026 година на плана за създаване на високоскоростна подземна железопътна транспортна линия в Красноярск и създаването на стратегия за развиване на туризма в Красноярск. Територия.

В момента Русия интензивно развива транспортна инфраструктура към Южна и Югоизточна Азия, Каспийския район, Закавказието, Персийския залив и Африка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР