Руският президент Владимир Путин ще даде на американците Пърл Харбър

...
Руският президент Владимир Путин ще даде на американците Пърл Харбър
Коментари Харесай

Готви ли Путин Пърл Харбър 2.0 за американците?

Руският президент Владимир Путин ще даде на американците „ Пърл Харбър 2.0 “, в случай че не спрат да си играят политически игри и не осъзнаят, че Украйна е тази, която сега сдържа съветския агресор и пази Европа.Това сподели някогашният заместник-началник на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Игор Романенко в изявление за OBOZ.UA, представен от.

Усилено се приказва, че Владимир Путин може да нападне страна от НАТО, като балтийските страни са най-застрашени. Смята се, че Сувалкският кулоар, който свързва Литва и Полша, е уязвимото място на НАТО. Тези близо 100 километра разделят Беларус от Калининградска област.

Романенко счита, че сега съветската войска не разполага с нужната формация войски, с цел да извърши офанзива там. За да образува такава формация, Путин се нуждае от пауза във войната против Украйна. Романенко въпреки всичко предизвести Съединени американски щати, че в случай че продължат да се бавят, съветският президент може да им даде „ Пърл Харбър 2.0 “, визирайки изненадващата офанзива на Япония против американския флот на Хаваите през Втората международна война.

Романенко добави, че за над 2 години пълномащабна война балтийските страни, Полша, Румъния, Молдова, както и на Съединени американски щати, взеха ограничения и се приготвиха по-добре за евентуална война против Путин. Така западните страни съумяха доста да усилят своите благоприятни условия. В този смисъл Тръмп беше прав преди време, когато изиска европейските страни да усилят разноските за защита до 4% от Брутният вътрешен продукт. И в този момент някои започнаха да го вършат, само че е належащо всички да го вършат.

Путин схваща единствено от мощ. Спомнете си по какъв начин Турция смъкна съветски аероплан на турско-сирийската граница (24 ноември 2015 г.). Да, Ердоган се извини, турските водачи бяха вкарани в пандиза, а по-късно Турция още веднъж стартира да търгува с Русия. Но по-късно руснаците повече не предизвикат турците. Полша също би трябвало да осъзнае, че това е верният метод, сподели Романенко. Това важи и за другите страни от НАТО.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР