Руският президент Владимир Путин се опасява от "искрата на демокрацията",

...
Руският президент Владимир Путин се опасява от "искрата на демокрацията",
Коментари Харесай

Олаф Шолц: Путин се страхува от демокрацията

Руският президент Владимир Путин се притеснява от "искрата на демокрацията ", която ще се популяризира в страната му. Това съобщи немският канцлер Олаф Шолц, оповестява организация Ройтерс. Той добави че, съветският държавен глава се пробва да раздели Европа и да се върне към свят, доминиран от сфери на въздействие.

Шолц отговори на въпрос в изявление за вестник Muenchner Merkur, оповестено на държавния уеб страница в понеделник, дали Путин ще одобри приближаването на Украйна към Европейския съюз.

"Руският президент би трябвало да одобри, че в неговия квартал има общественост от учредени на закона демокрации, която се сближава от ден на ден ", сподели той. "Той очевидно се опасява от искрата на демокрацията, която ще се популяризира в страната му. "

Европейската комисия предходната седмица предложи на Украйна, която се бори с съветската инвазия на изток, да бъде даден, ход, който Шолц съобщи, че поддържа.

"Путин желае разграничена Европа и връщане към политика на сфери на въздействие, сподели Шолц. "Той няма да успее в това. "

Шолц предизвести, че покачването на цените на силата евентуално ще продължи дълго време, и отхвърли изказванието на Русия, че е понижила потоците на газ, защото нужните аварийни елементи липсват заради наказания.

"Това пояснение не е правдоподобно ", добави той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР