Руският президент Владимир Путин се обяви против практиката лидерът на

...
Руският президент Владимир Путин се обяви против практиката лидерът на
Коментари Харесай

Путин не иска да се връща към времената на неограничен президентски мандат

Руският президент Владимир Путин се разгласи срещу практиката водачът на страната да е във властта за неустановен интервал от време, оповестява " Спутник ".

Би било доста притеснително да се върнем към обстановката от средата на 80-те години, когато държавните глави един след различен, до края на дните си, оставаха във властта и я напускаха, без да са обезпечили нужните условия за преобразуването й, съобщи той по време на среща с ветерани от Великата отечествена война.

Според Путин е " по-добре да не се връщаме към обстановката от средата на 80-те години ".

По този метод съветският президент отвърна на думите на един от ветераните, който го помоли да позволи някои проблеми, свързани с Конституцията на Русия.

В частност той предложи да се създадат промени в един от членовете, тъй че властта на президента " да не бъде лимитирана от съответен период ". По този метод народът ще може да реши дали президентът би трябвало да остане на власт, или да подаде оставка.

Ветеранът посочи и че съветският водач е съумял да укрепи отбранителната дарба на страната и заради тази причина сега може да се концентрира върху разрешаването на нови задания. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР