Руският президент Владимир Путин работи в сряда дистанционно от резиденцията

...
Руският президент Владимир Путин работи в сряда дистанционно от резиденцията
Коментари Харесай

Путин се изолира след контакта със заразен лекар, работи дистанционно

Руският президент Владимир Путин работи в сряда отдалечено от резиденцията си в Ново Огорьово, Московска област, където се е изолирал.

Вчера стана ясно, че лекарят с който президентът се е срещнал предходната седмица, е диагностициран като притежател на ковид. Главният доктор на московска болница със инфектирани пациенти, който се е ръкувал при срещата си с Путин, в този момент също е в изолираност.

Днес Путин се е присъединил от разстояние във видеоконферентна съвещание на съветското държавно управление, отдадено на обстановката с ковид, в което министрите са взели участие от работните си места, съобщи РИА Новости.

" Обстановката е много напрегната. Ние с вас сме в контакт по няколко пъти дневно, с съвсем всеки от присъстващите на съвещанието. Да поработим и в подобен отдалечен режим, режим на видеоконференция. Сигурен съм, че този режим, метод на работа няма да се отрази на качеството на взаимната ни активност “, споделил Путин, представен от организацията.

По-рано представителят на Кремъл Дмитрий Песков увери, че президентът е в положително здраве, само че избира да се държи на разстояние от други хора и да работи отдалечено.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР