Руският президент Владимир Путин предложи на пленарната сесия Далечния Изток:

...
Руският президент Владимир Путин предложи на пленарната сесия Далечния Изток:
Коментари Харесай

Путин предложи на Япония сключване на мирен договор до края на годината

Руският президент Владимир Путин предложи на пленарната сесия " Далечния Изток: Разширяване на границите на опциите " в границите на икономическия конгрес, подписване на кротичък контракт сред Русия и Япония преди края на годината, без предварителни условия.
" Седемдесет години водим договаряния. Премиерът на Япония Шиндзо Абе сподели: Дайте да сменим метода. И ето каква концепция ми хрумна: дано да сключим кротичък контракт - не в този момент, само че до края на годината - без никакви предварителни условия ", съобщи Путин, представен от Риа Новости.
Междувременно по време на речта си на пленарното съвещание стопанинът на Кремъл се изрече срещу протекционизма, глобите и политическото користолюбие в международната търговия.
„ Светът и световната стопанска система през днешния ден все по-често се сблъскват с нови форми на протекционизъм и с друг тип бариери, които напоследък се изостриха внезапно и порастват безотговорно. Базовите правила на търговията, конкуренцията, икономическата взаимна икономичност девалвират и, за жалост, се разрушават и стават заложници на идеологически подходи и краткосрочни политически цели “, установи съветският държавен глава.
„ Гледаме на това като на съществено предизвикателство пред цялата международна стопанска система и изключително за динамичното развиване на Азиатскотихоокеанския район и неговото водачество “, акцентира Путин. Той е уверен, че " нашият район може и в бъдеще да реализира високи темпове на растеж и да остане основен участник в международната стопанска система. Той би трябвало да резервира духа на икономическа независимост и да бъде пространство на делова самодейност, без наказания, забрани и политически пристрастия “.
Руският водач означи, че, „ включвайки задгранични сътрудници в взаимните планове в Далечния Изток, Русия работи на основата на прагматизма, рационалното мислене и взаимната полза и желае честната конкуренция на вложителите да нарасне и те да имат опция да осъществят своите планове в Далечния Изток на Русия, да побеждават най-хубавите настоятелен оферти, които ще донесат огромна облага, което е и главната цел на всеки бизнес “.
Путин подсети, че в този район „ към този момент работят компании от Казахстан, Индия, Виетнам, Австралия, Нова Зеландия и доста други страни – доста разнообразни по своите ползи, обичаи, просвета, политическо устройство, интернационалните отговорности и цели “. „ За всички – желая да подчертая това, точно за всички бизнесмени – ние сътворяваме равни условия за сполучлива и ефикасна работа “, увери президентът на Русия.
Четвъртият Източен стопански конгрес се организира в дните 11-13 септември във Владивосток.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР