Руският президент Владимир Путин поздрави световните лидери и ръководители на

...
Руският президент Владимир Путин поздрави световните лидери и ръководители на
Коментари Харесай

Путин поздрави световни лидери, но пропусна българските управляващи

Руският президент Владимир Путин поздрави международните водачи и ръководители на организации с настъпващата 2018 година и Коледните празници. Това оповестява пресцентърът на Кремъл, съобщи Инвестор.бг. В листата с изпратените поздравления са изброени водачите на Сърбия и Турция, на Унгария, Чехия и Германия, както и на Англия, Съединени американски щати, Израел и така нататък
Прави усещане, че Путин е пропуснал да се обърне персонално към водачите на България, написа Инвестор.
От оповестените поздравления съветският президент отбелязва, че Сърбия е братска страна и ще продължи двустранното съдействие в полза на укрепването на стабилността в района.
Путин твърди Башар Асад, президента на Сирия, че ще помогне за запазването на суверенитета на Сирия, нормализацията на страната и битката с тероризма.
В битката с тероризма съветският президент ще разчита още и на поддръжката на Турция и Съединени американски щати. Той се надява на градивен разговор сред Москва и Вашингтон, изключително при укрепването на стабилността в света. " Основата за развиване на връзките сред нашите страни би трябвало да бъдат правилата на равнопоставеността и взаимното почитание ", акцентира Путин в своето приветствие към Тръмп.
За възстановяване на връзките в поддръжка на ползите на двете страни приказва Путин и в обръщението си към Ангела Меркел и президента на Германия Франк-Валтер Щайнмайер.Това е в полза на укрепването на стабилността в Европа и в чужбина. Към Еманюел Макрон Путин насочва своите упования, че двете страни ще имат градивен разговор по основни интернационалните проблеми. Двамата ще се срещнат персонално още в първите дни на 2018 година по време на визитата на Макрон в Москва.
Руският президент се надява на възстановяване на връзките с Англия, както и продължение на сполучливото съдействие с Унгария и Виктор Орбан.Той се обръща персонално още към водачите на Китай, страни от Южна Америка, Африка и Азия. В поздравленията си към папа Франциск съветският президент показва вярата си за градивен разговор сред Русия и Ватикана за отбрана на мира и общочовешките полезности. Путин изпраща поздравления и към ръководителите на Организация на обединените нации, Международния валутен фонд (МВФ), ФИФА и Международния олимпийски комитет (МОК).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР