Руският президент Владимир Путин повози севернокорейския лидер Ким Чен-ун на

...
Руският президент Владимир Путин повози севернокорейския лидер Ким Чен-ун на
Коментари Харесай

Путин повози Ким Чен-ун с руска лимузина Аурус Сенат

Руският президент Владимир Путин повози севернокорейския водач Ким Чен-ун на разходка с лимузина по време на изпълнената с пищност аудиенция в Пхенян, откакто подари на Ким един от първокласните коли " Аурус Сенат ", предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Видео, оповестено от съветската държавна телевизия, демонстрира по какъв начин Путин сяда зад кормилото на черната бронирана лимузина, която е неговата публична президентска кола в Русия, а Ким се качва на пътническата седалка.

Разходката се състоя, откакто двамата водачи подписаха съглашение за задълбочаване на военното им съдействие, включващо заричане за взаимна защита, с цел да си оказват помощ при положение на нахлуване, като Ким назова новите връзки " съюз ".

След това се вижда по какъв начин автомобилът се движи по път, който минава през нещо, което наподобява на парк, преди да спре. Вижда се по какъв начин кореец в костюм и с бели ръкавици отваря вратата на Ким, след което се втурва да държи вратата на Путин.

След това се вижда по какъв начин Путин и Ким вървят един до различен и беседват по пътека в гориста околност с един мъж, евентуално телохранител, който върви зад тях.

Смята се, че Ким е разпален авто запалянко и един от помощниците на Путин съобщи по-рано през днешния ден, че съветският водач е подарил на Ким лимузина " Аурус Сенат ", създадена в Русия.

Путин подари на Ким първата лимузина " Аурус " през февруари тази година, оповестиха тогава двете страни, което значи, че в този момент той разполага с най-малко две от първокласните транспортни средства.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР