Руският президент Владимир Путин поиска да чуе предложения от висшето

...
Руският президент Владимир Путин поиска да чуе предложения от висшето
Коментари Харесай

Путин пита командирите си как да продължи войната

Руският президент Владимир Путин изиска да чуе оферти от висшето военно командване на армията по какъв начин да продължи акцията в Украйна, оповестява " Ройтерс ".

Кремъл популяризира видеокадри от визитата на Путин в обединявания щаб на родовете войски, участващи в така наречен " специфична военна интервенция ".

На тях се вижда по какъв начин съветският президент ръководи съвещание с присъединяване на към десетина души, седнали към кръгла маса. До него са министърът на защитата Сергей Шойгу и началникът на генералния щаб ген. Валерий Герасимов, като и двамата са обект на остри от по-твърдолинейните коментатори.
 Генерал Армагедон дисциплинира и стабилизира съветската войска
Генерал Армагедон дисциплинира и стабилизира съветската войска

В. " Телеграф " изяснява за какво Сергей Суровикин е рисков съперник за Украйна

След това Путин беше показан на друга конферентна маса в щаба, приканвайки присъстващите от военното командване да дадат оферти по какъв начин да продължат краткосрочните и средносрочни военните дейности отсега нататък.

От оповестени на уеб страницата на Кремъл фотоси от съвещанието излиза наяве, че на срещата е участвал и генералът от военновъздушните сили, който е и главномандващ на всички съветски войски, участващи в боевете в Украйна.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви за " Интерфакс ", че Путин е прекарал целия вчерашен ден в щаба . Не се разкриват повече детайлности за визитата, в това число и за това къде се намира щабът.
 Столтенберг: Путин възнамерява дълга война в Украйна
Столтенберг: Путин възнамерява дълга война в Украйна

Столтенберг удостовери, че тече полемика за " Пейтриът " за Украйна, а Путин би трябвало да осъзнае, че не може да завоюва

Украински публични представители допускат, че Кремъл обезверено се пробва да реализира победи , с цел да задържи на своя страна съветската общност, откакто претърпя поредност от военни неуспехи, в това число който беше окупиран още при започване на войната.

Военни анализатори предизвестяват, че може да настъпи зимна невъзможност, макар че яростните боеве не престават, изключително в Донецка област в Източна Украйна, където

По-рано тази седмица украинският президент Володимир до Коледа като първа стъпка към спокойно съглашение след близо 10 месеца война.
 ISW: Кремъл приготвя почвата за нова атака в Украйна
ISW: Кремъл приготвя почвата за нова атака в Украйна

Крайната цел на Русия е цялостното завземане и надзор над Украйна

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обаче отхвърли предлагането, заявявайки, че до момента в който Зеленски не одобри новите действителности, а точно съветския надзор над четирите украински области, които М след " референдумите ", жигосани като насилствени и противозаконни от Киев, Запада и множеството страни в Организация на обединените нации.

Той уточни и че Русия не е получила никакво предложение от Киев за " коледно преустановяване на огъня " в Украйна и
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР