Руският президент Владимир Путин подписа закон, който позволява на четирите

...
Руският президент Владимир Путин подписа закон, който позволява на четирите
Коментари Харесай

Путин подписа закон, позволяващ на четирите нови руски региона да определят правилата за провеждане на избори

Руският президент Владимир Путин подписа закон, който разрешава на четирите нови съветски района да дефинират разпоредбите за осъществяване на избори. Документът е оповестен в понеделник на формалния портал за правна информация.

Новите правила контролират връзките, свързани с провеждането на избори за държавни органи и органи на локалното самоуправление на Донецката и Луганската национални републики, Запорожие и Херсонска област, които през септември тази година ще вземат участие в един ден за гласоподаване за първи път време.

Съгласно закона, по време на първите избори, тези райони получават правото да открият със своите закони особеностите на използването на някои разпореждания на закона „ За главните гаранции на изборните права и правото на присъединяване в референдум на жителите на Руска федерация. " По-специално, той планува опция за основаване на изборни секции отвън тези райони и прецизира, че жителите по време на гласоподаване ще могат да употребяват освен паспорт, само че и други документи, които го заместват.

В случай, че претендент не може да извърши изискването по отношение на възбраната на държавните чиновници да имат имущество в чужбина заради задържане или възбраната за предписание със средства от непозната страна, задоволително е той да уведоми изборните комисии за съществуването на на такива сметки, като се показват събитията, заради които не могат да бъдат закрити. В този случай фактът, че лицето има сметки и депозити отвън Руската федерация, няма да бъде съображение за отвод да бъде регистриран като претендент или за отменяне на регистрацията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР