Руският президент Владимир Путин отклонил молбата на американския си колега

...
Руският президент Владимир Путин отклонил молбата на американския си колега
Коментари Харесай

The New Yorker се гаври с Тръмп: Путин отхвърлил молбата му да изпрати 10 000 руски военни да охраняват Белия дом

Руският президент Владимир Путин отклонил молбата на американския си сътрудник Доналд Тръмп да даде 10 хиляди военнослужещи от съветската войска за защита периметъра на сигурност към Белия дом поради митингите, провокирани от гибелта на Джордж Флойд, заяви американското издание The New Yorker в обявата на Енди Боровиц под заглавие Putin Rejects Trump’s Request for Ten Thousand Russian Troops to Guard White House.
Материалът, несъмнено, е закачлив - такова нещо не се е случило, само че създателят иронизира Тръмп - ето по какъв начин:
" След като апелът на Тръмп за въвеждане на армия е пренебрегнат от министъра на защитата Марк Еспер и военачалник Марк Мили, Тръмп, както се оповестява, се озъбил и решил да се обади на Володя Путин.

Москва, обаче, за голямо отчаяние на Тръмп отреагирала хладно на молбата за въвеждане на съветска армия във Вашингтон.
" Гледано в профил това ще наподобява извънредно – му съобщил Путин. – По-голямо от това безумство, което ти устрои с Библията. Сериозно, съвземи се с мозъка ".
Както оповестяват източници в Белия дом, Тръмп след това позвънил на Ким Чен Ун в Пхенян, само че клиентът не дал отговор и повикването било изпратено в гласовата поща ".
Публикацията в The New Yorker може да бъде прочетена ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР