Руският президент Владимир Путин отговаря днес на въпроси в рамките

...
Руският президент Владимир Путин отговаря днес на въпроси в рамките
Коментари Харесай

Над 1,3 милиона запитвания към Путин за седемнайстата му „Пряка линия“

Руският президент Владимир Путин дава отговор през днешния ден на въпроси в границите на програмата „ Пряка линия “. Той разяснява голям брой тематики, измежду които Украйна и наложените поради нея наказания над Русия.

„ Обвиняват ни в окупация на Донбас – това е цялостна измислица. Но Китай няма нищо общо с Украйна. Американските мита върху китайски артикули на процедура също са наказания. А те не престават да се усилват “, означи президентът.

Путин разяснява и „ офанзивата против „ Хуавей “: „ Откъде пристигна тя? Каква е задачата ѝ? Тя цели да задържи развиването на Китай, който се трансформира в световен съперник на различен световен състезател – Съединени американски щати. Същото се случва и предвид на Русия и ще продължава да се случва “.

Водещите телевизионни канали и радиостанции в Русия излъчват през днешния ден постоянната годишна стратегия „ Пряка линия “, в която президентът Владимир Путин дава отговор в ефир на въпроси на свои съграждани. Седемнайстото издание на програмата стартира в 12 часа.

Предварително заложените въпроси към президента са над 1,3 милиона. От към седмица жителите можеха да задават въпросите си по телефона, посредством SMS, MMS, съветските обществени мрежи, на особено основани за задачата уебсайт и мобилно приложение. Четири прът центъра в разнообразни съветски градове обработват постъпващата информация. 

Снощи президентът Путин организира заседание със сътрудниците си, отдадено на подготовката за директната линия. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков опроверга изказванията, че с времето ползата към програмата понижава. Миналата година тя продължи 4 часа и 20 минути и Владимир Путин съумя да отговори на 79 въпроса. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР