Руският президент Владимир Путин остава отворен за всякакви контакти, които

...
Руският президент Владимир Путин остава отворен за всякакви контакти, които
Коментари Харесай

Песков: Путин иска да постигне целите си с други средства, а не с война

Руският президент Владимир Путин остава отворен за всевъзможни контакти, които ще разрешат мирни средства за реализиране на задачите на войната, само че " Западът не дава такава опция ". Това е декларирал прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков в изявление, откъс от който е оповестен в Telegram, предава ТАСС.

" Президентът Путин беше, е и ще бъде отворен за всевъзможни контакти, с цел да реализираме осъществяването на нашите задания с други средства, разнообразни от СВО. Ако е допустимо, това ще бъде за предпочитане “, е декларирал представителят на Кремъл, отбелязвайки " [Френският президент Еманюел] Макрон и други европейски водачи. "

 

В същото време той е подчертал, че " страните от груповия Запад сега не оставят на Русия различен избор ".

Така Песков е коментирал изявленията за предлагането на Франция за осъществяване на мирна среща на върха за Украйна в Париж.

" Сега Украйна в действителност е инструмент на спора. Конфликтът в действителност стана по-широк, груповият Запад води комбинирана война против нашата страна ", е декларирал представителят на Кремъл. Що се отнася до Франция, както е отбелязал Песков, " тя де факто стана участник в спора на страната на Киев и не може да претендира за ролята на модератор в украинското споразумяване ".

 

Инфо: " Фокус "  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР