Руският президент Владимир Путин описа като трагедия войната в Украйна,

...
Руският президент Владимир Путин описа като трагедия войната в Украйна,
Коментари Харесай

Путин нарече войната в Украйна трагедия, но не отстъпва от нея

Руският президент Владимир Путин разказа като " покруса " войната в Украйна, само че оправда дейностите си с това, че " не ни оставиха избор ". 

" Просто нямаше избор. Беше въпрос на време - по кое време ще се стартира. Това е ", разгласи Путин по време на среща с Александър Лукашенко на космодрума " Восточний ".

Това е вторият случай, в който Кремъл признава за отрицателните последици от войната. Преди дни представителят на Путин Дмитрий Песков разказа като " голяма покруса " броя на починалите и ранени съветски военнослужещи. 

В речта си на 12 април Владимир Путин дефинира като " блицкриг " глобите на западните страни против Русия, предизвикани от военната експанзия. 

По думите му - съветската стопанска система и финансова система " стоят на краката си задоволително устойчиво " и ще се " приспособят към новата обстановка ". В същото време той разгласи, че разчита на " здравия разсъдък " измежду държавните управления на Европейски Съюз и Съединени американски щати.

Путин разгласи още, че " никой не може да затвори извън всички порти и всички прозорци " към Русия. 

Както той, по този начин и Лукашенко не престават да назовават " фалшификат " множеството свидетелства за всеобщи убийства в градовете към Киев - в това число Буча - по време на съветската окупация.

Лукашенко назова " психическа спецоперация на англичаните " откриването на всеобщи гробове и трупове на десетки екзекутирани цивилни жители, както и разказите за брутално принуждение над дами и деца. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР